Sirian prins la volan, fără permis auto. Mergea să-şi ia fratele din vamă, şi el prins cu permis fals

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Poliţiştii de frontieră gălăţeni anchetează un cetăţean sirian, care a fost depistat în trafic conducând un autoturism, fără a deţine permis de conducere, bărbatul intenţionând să-l preia din localitatea de frontieră Vlăscuţa pe fratele său, care fusese depistat cu un permis de conducere sirian fals.

Poliţiştii de frontieră au oprit pentru control, pe raza localităţii de frontieră Vlăscuţa, un autoturism condus de un tânăr din Siria, în vârstă de 26 de ani, posesorul unui permis de şedere emis de statul român.

La controlul de frontieră, tânărul nu a putut prezenta permisul de conducere. Verificările suplimentare au scos la iveală că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie.

”Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că se deplasa spre Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, pentru a-l prelua pe fratele său, care prezentase la controlul de frontieră, colegilor noştri un permis de conducere cu însemnele statului Siria ce s-a dovedit a fi fals”, au precizat reprezentaţii Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru conducere a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis auto.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Un bărbat din Argeş a venit beat să dea examenul de permis auto. Examinatorii au chemat Rutiera să-l testeze. Motivul aspirantului: „Ca să prind curaj“

Cât de greu este de retras, pe caz de boală, un permis de conducere auto. Opinia unui medic

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite