Un tânăr din Târgu Mureş a încălcat Codul Rutier de 15 ori în doar şase minute. S-a ales cu permisul suspendat timp de 14 luni şi cu o amendă uriaşă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţie Arhivă Adevărul
Poliţie Arhivă Adevărul

În doar şase minute, un tânăr din Târgu Mureş a încălcat legislaţia rutieră de 15 ori, iar oamenii legii l-au lăsat fără permis pentru mai mult de un an, transmite Antena 3.

Sâmbătă dimineaţa, la ora 2.34, poliţiştii rutieri au făcut semn să oprească unei maşini care circula în Piaţa Trandafirilor din Târgu Mureş, întrucât şoferul manifesta un comportament agresiv în timpul circulaţiei, transmite IPJ Mureş. 

Potrivit sursei citate, şoferul nu a oprit la semnalele poliţiştilor şi şi-a continuat deplasarea, iar oamenii legii au pornind în urmărirea maşinii. În timpul urmăririi, şoferul a provocat un accident soldat cu pagube materiale. După ce l-au prins, poliţiştii au constatat că tânărul şofer în vârstă de 21 a încălcat Codul Rutier de peste zece ori în şase minute.

Filmul evenimentelor în care şoferul a adunat amenzi de aproape 12.000 de lei 

ora 2.34 Piaţa Trandafirilor: nerespectarea indicaţiilor poliţistului rutier; nerespectarea regulilor privind mersul cu spatele; nepurtarea centurii de siguranţă; neoprirea la semnalul regulamentar al poliţiştilor. Valoarea totală a sancţiunilor: 1.640 de lei şi reţinerea permisului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile. 

ora 2.34 strada Ştefan cel Mare – bd.1 Decembrie 1918: nesemnalizarea la schimbarea direcţiei de mers; circulaţia pe sensul opus de deplasare. Valoarea totală a sancţiunilor: 1.160 de lei şi reţinerea permisului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile. 

ora 2.35 strada Buday Nagy Antal: nesemnalizarea la schimbarea direcţiei de mers; circulaţia pe sensul opus de deplasare. Valoarea totală a sancţiunilor: 1.160 de lei şi reţinerea permisului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile. 

ora 2.35 Calea Sighişoarei intersecţie cu strada Pomicultorilor: nerespectarea obligaţiei de oprire la apropierea şi la trecerea autospecialei cu regim prioritar care avea în funcţiune semnalele speciale luminoase şi acustice din care a rezultat un accident cu pagube materiale; nerespectarea obligaţiei de a transcrie transmiterea dreptului de proprietate în termen de 90 de zile de la înstrăinarea autoturismului. Valoarea totală a sancţiunilor: 4.060 de lei şi reţinerea permisului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile, totodată şi reţinerea certificatului de înmatriculare a autoturismului. 

ora 2.36 Calea Sighişoarei: circulaţia pe sensul opus de deplasare. Valoarea totală a sancţiunilor: 1.160 de lei şi reţinerea permisului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile. 

ora 2.38 strada Sârguinţei: nesemnalizarea la schimbarea direcţiei de mers; circulaţia pe sensul opus de deplasare. Valoarea totală a sancţiunilor: 1.450 de lei şi reţinerea permisului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile. 

ora 2.40 strada Cernavodă: nesemnalizarea la schimbarea direcţiei de mers; circulaţia pe sensul opus de deplasare. Valoarea totală a sancţiunilor: 1.160 de lei şi reţinerea permisului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile.

Vă mai recomandăm:

80 de ani de la scufundarea navei „Struma”, ultimul vas cu emigranţi evrei care a plecat din Portul Constanţa. Povestea singurului supravieţuitor

Guvernatorul Deltei Dunării: „Construcţiile care se ridică pe plaja Corbu ar putea fi un precedent“

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite