Şeful Serviciului Rutier din cadrul Poliţiei Locale Galaţi a fost snopit în bătaie după ce a atenţionat o şoferiţă că staţionează neregulamentar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţistul a fost internat în spital pentru îngrijiri medicale Foto. www.ziuaconstanta.ro
Poliţistul a fost internat în spital pentru îngrijiri medicale Foto. www.ziuaconstanta.ro

Poliţistul a fost internat în spital cu răni în zona feţei după ce a fost lovit cu pumnii de trei persoane rămase încă neidentificate. Agresorii i-au distrus şi telefonul mobil.

Incidentul în care a fost implicat şeful Serviciului Rutier din cadrul Poliţiei Locale Galaţi a avut loc aseară, pe 8 noiembrie, în cartierul Micro 19, în zona restaurantului Neaşcu, din Galaţi. Poliţistul local, care era îmbrăcat în civil, i-a atras atenţia unei şoferiţe că staţiona neregulamentar şi i-a cerut acesteia să părăsească zona.

”Doamna în cauză a devenit recalcitrantă, iar poliţistul s-a deplasat la maşina personală şi a luat legătura cu colegii săi pentru a trimite o maşină în zonă. La scurt timp, trei persoane au deschis portierele din faţă ale maşinii în care se afla acesta şi au început să îl lovească cu pumnii. Ulterior, i-au smuls telefonul mobil din mână şi l-au distrus”, ne-a declarat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă SMURD care i-a acordat îngrijiri medicale, poliţistul local fiind internat în prezent în secţia ORL a Spitalului de Urgenţă din Galaţi. Cazul a fost preluat de Poliţia Naţională. Se bănuieşte că şoferiţa şi-a anunţat câţiva amici, care s-au deplasat în zona unde se afla aceasta şi l-au bătut pe poliţistul local.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite