Se redeschide cel mai mare parc de aventură din România. Care sunt marile atracții ale zonei de agrement VIDEO

0
Publicat:

Situat la doar 15 kilometri de oraşul Galaţi, în inima pădurii Gârboavele, parcul de aventură EscapeLand este o zonă de agrement spectaculoasă, întinsă pe o suprafață de peste opt hectare.

Parcul de aventură de la Gârboavele se întinde pe o suprafață de opt hectare FOTO CJ Galați
Parcul de aventură de la Gârboavele se întinde pe o suprafață de opt hectare FOTO CJ Galați

Vineri, 26 aprilie, se redeschide parcul Aventura din Pădurea Gârboavele, județul Galați. Programul rămâne acelaşi ca în primul an de funcţionare, de miercuri până duminică, între orele 10,00 şi 20,00.

 „Redeschidem cel mai mare parc de aventură din zonă înainte de Sarbătorile Pascale. Astfel, de vineri, 26 aprilie, toţi iubitorii de adrenalină, care vor să aibă parte de experienţe inedite şi de relaxare în aer liber, pot să vină şi să încerce cele 15 trasee de aventură din Pădurea Gârboavele. Anul trecut, în primul an de funcţionare, Parcul Aventura a avut aproximativ 14.000 de vizitatori. Lucrăm intens la ultimele pregătiri pentru marea redeschidere, dar şi la extinderea parcului cu noi şi noi atracţii – bobul suspendat, peste 7 kilometri de piste de biciclete, locuri de joacă, un turn de căţărare şi spaţii de relaxare pentru adulţi”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.

Parcul va fi deschis de sărbătorile legale, inclusiv în minivacanţa 1-6 mai.

Pentru a ajunge în parcul de aventură, turiștii trebuie să iasă din orașul Galați pe DN26 până la intersecția cu DN 24 D. Distanța se parcurge în aproximativ 10 minute.

Complexul de agrement din pădurea Gârboavele este singurul de acest tip din județul Galați și are 15 trasee de diferite dificultăți destinate atât copiilor, cât și adulților iubitori de adrenalină, precum și tiroliene spectaculoase, una de 150 metri și alta de 180 metri.  

Inaugurarea parcului de aventură a avut loc pe 4 mai 2023, iar printre atracțiile parcului de aventură, iubite în special de copii, se numără  traseele „scara amiralului”, „fusurile suspendate” și „podul tibetan”.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite