Schimbări de directori la spitalele din judeţul Galaţi. Noii manageri vor avea contracte până în anul 2021

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul Judeţean Galaţi FOTO Arhiva Adevărul
Spitalul Judeţean Galaţi FOTO Arhiva Adevărul

Numirea noilor manageri a fost făcută de conducerea Consiliului Judeţean (CJ) Galaţi ca urmare a anunţării rezultatelor concursurilor organizate pentru fiecare post în parte. Cel mai mare spital din judeţ va fi condus în următorii trei ani de un economist.

Schimbări la vârful unităţilor sanitare subordonate Consiliului Judeţean (CJ) Galaţi, după încheierea concursurilor organizate pentru funcţia de manager. Două dintre cele patru spitale subordonate CJ vor avea şefi noi, cea mai importantă schimbare producându-se la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Ap. Andrei”, cea mai mare unitate sanitară din judeţul Galaţi.

Unitatea medicală este condusă, începând din data de 5 februarie 2018, de către Valentina Alina Dobrea. Potrivit informaţiilor furnizate de CJ, noul manager are studii economice, iar anterior a deţinut funcţia de director financiar contabil – membru al Comitetului Director la Spitalului Judeţean. Mandatul acesteia este de trei ani şi se va încheia la data de 4 februarie 2021.

Tot începând cu data de 5 februarie 2018, Spitalul Clinic de Boli Infecţioase „Sf. Cuvioasă Prascheva” este condus de către Mihaela Debita (până la 4 februarie manager al Spitalului Judeţean). Mihaela Debita are studii medicale, iar mandatul acesteia se va încheia la data de 4 februarie 2021.

Spitalul Orăşenesc „Târgu Bujor” este condus de Victoria Gheonea, potrivit Consiliului Judeţean. Managerul unităţii sanitare are studii economice şi un mandat de trei ani la şefia spitalului, până pe data de 31 ianuarie 2021. Anterior, Victoria Gheonea ocupase postul interimar. 

La conducerea Spitalului de Pneumoftiziologie (TBC) a rămas pentru încă trei ani doctoriţa Monica Liliana Necula, care a primit un nou mandat din data de 18 ianuarie 2018. Managerul unităţii sanitare, care are studii medicale, va conduce spitalul până la data de 17 ianuarie 2021.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite