Şarpe de doi metri lângă Spitalul Judeţean Galaţi. A creat panică printre trecători VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sursa: Jandarmeria Galati
sursa: Jandarmeria Galati

Un şarpe de aproximativ doi metri lungime a creat panică marţi printre trecători în faţa unei farmacii din Galaţi, vizavi de Spitalul Judeţean.  Acesta a fost capturat de jandarmi şi eliberat pe malul Siretului.

Marţi, 21 iunie, mai mulţi cetăţeni din cartierul Micro 18 au semnalat prezenţa unui şarpe foarte mare în faţa unei farmacii, vizavi de Spitalul Judeţean de Urgenţă, cea mai mare unitate medicală din Galaţi.

Până la sosirea echipajului de jandarmerie, zona a fost izolată de către o patrulă de poliţie, care nu au lăsat trecătorii să se apropie de reptilă.

 În momentul în care au sosit, jandarmii au constatat că şarpele era agitat, iar pentru capturarea lui au folosit un cleşte special. 

Reptila a fost îndepărtată de la faţa locului şi eliberată în mediul natural, în zona împădurită situată pe malul râului Siret.

„Recomandăm cetăţenilor să nu încerce să se apropie de reptile, să nu încerce să le ridice singuri şi să solicite sprijinul la 112”, au transmis jandarmii gălăţeni.    

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Mărturii despre brutalităţile din taberele de filtrare „obligatorii” în teritoriile ocupate de ruşi:„Am omorât 10 după care n-am mai numărat” 

Geopolitica Turciei - aşa cum se vede din exterior şi din interior   

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite