Şarpe capturat într-un spital din Oltenia. A intrat pe uşa personalului şi s-a refugiat într-o sală de mese

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şarpele refugiat într-un spital FOTO Facebook/ Dragos Popescu
Şarpele refugiat într-un spital FOTO Facebook/ Dragos Popescu

Un şarpe a intrat în Spitalul Orăşenesc Balş, jandarmii fiind solicitaţi să intervină. Reptila a intrat pe uşa de acces a personalului şi s-a refugiat într-o sală de mese.

Şarpele, lung de un metru, a pătruns în unitatea de medicală pe uşa de acces a personalului, s-a plimbat pe un hol, apoi s-a refugiat într-o sală de mese. 

La faţa locului au fost chemaţi jandarmii care au preluat şarpele şi i-au dat drumul în natură. Este vorba de un şarpe comun, de casă, care nu este veninos şi nu prezintă niciun fel de pericol pentru oameni.

„Ştiţi că este invazie de şerpi în judeţ, iar unul a ajuns în curtea spitalului. A intrat pe hol, unde a fost văzut de un asistent care a anunţat prezenţa şarpelui la 112. Au sosit jandarmii, l-au prins şi gata. Totul a durat cam 10 minute. Nu a avut loc nici un incident neplăcut”, a declarat managerul unităţii sanitare, Ramona Costache.

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Mărturii despre brutalităţile din taberele de filtrare „obligatorii” în teritoriile ocupate de ruşi:„Am omorât 10 după care n-am mai numărat”

Geopolitica Turciei - aşa cum se vede din exterior şi din interior

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite