S-au pus în vânzare biletele la concertul Julio Iglesias de la Galaţi. Cel mai ieftin costă 125 lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Julio Iglesias va veni la Galaţi pe 20 iulie. Foto: Adevărul
Julio Iglesias va veni la Galaţi pe 20 iulie. Foto: Adevărul

Biletele pentru concertul Julio Iglesias, de la Galaţi ce va avea loc în data de 20 iulie, au fost puse în vânzare astăzi, 6 martie 2014, şi sunt disponibile la preţuri accesibile ce variază în funcţie de distanţa faţă de scenă.

Cel mai ieftin bilet costă 125 de lei (la tribunele 1 şi 2), iar cel mai scump este 225 de lei la Tribuna Zero. Mai sunt puse în vânzare şi bilete de 185 de lei la nivelul gazonului.

Cei interesaţi îşi pot achiziţiona bileţele din reţeaua Vreau Bilet, de la casă de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor Galaţi, de la Agenţia de Turism Galtour precum şi prin intermediul platformei online, www.vreaubilet.ro.

Cu o zi înaintea concertului programat la Galaţi, îndrăgitul artist îşi va încânta fanii aflaţi în vancanţă pe litoralul românesc, ceea ce înseamnă că în data de 19 iulie, Julio Iglesias va evolua pe scena Summerland din Mamaia, începând cu orele 20.30. Biletele pentru acest eveniment vor fi puse în vânzare în cursul săptămânii viitoare.

Julio Iglesias este cel mai bine vândut artist latino al tuturor timpurilor. Şi în acest an, îi va încânta pe toţi cei prezenţi cu performanţă să inegalabilăƒ. Cele două concerte grandioase vor cuprinde numeroase melodii de succes lansate pe parcursul celor peste 45 de ani de activitate, precum  „Nathalie”, „Oh mammy blue”, „La gotta fria” ,„Me sento de aqui” , „Manuela”, ”La carretera”, ”Abrazame”, îmbinate armonios cu tango-uri veritabile însufleţite de o pereche de dansatori fabuloşi, completate cu povestiri emoţionante din viaţa celebrului artist. 

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite