S-a încheiat etapa judeţeană a concursurilor serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO I.S.U. Galaţi
FOTO I.S.U. Galaţi

Competiţia a avut loc pe stadionul „Dunărea” din Galaţi şi a fost organizată de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „General Eremia Grigorescu”. Pompierii voluntari şi profesionişti au avut de trecut trei probe contracronometru.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Gral. Eremia Grigorescu” al judeţului Galaţi a organizat miercuri, 18 mai 2016, etapa judeţeană a „Concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă”.     

Concursul a constat în susţinerea a trei probe practice: ştafeta 4x100 metri, pista cu obstacole pe o distanţă de 100 de metri şi dispozitivul de intervenţie.

„Competiţia are ca scop dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă, evaluarea nivelului de pregătire a capacităţii de intervenţie a membrilor serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă, popularizarea, în rândul cetăţenilor, a unor aspecte din activităţile desfaşurate de către aceştia, precum şi îmbunătăţirea relaţiilor de colaborare între serviciile voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă”, ne-a explicat maiorul Eugen Chiriţă, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi.

FOTO I.S.U. Galaţi

Concurs pompieri Galati

În urma susţinerii celor trei probe practice, podiumul a fost ocupat de Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă din Ghidigeni, Independenţa, Nămoloasa şi de Serviciile Private pentru Situaţii de Urgenţă S.P.S.U. C.S.I.

Echipele clasate pe prima treaptă a podiumului vor reprezenta judeţul Galaţi la faza interjudeţeană a concursului.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite