Rupt de beat şi fără a avea permis, un şofer din Galaţi conducea maşina în zig-zag pe un drum intens circulat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul găsit beat la volan s-a ales cu dosar penal FOTO Poliţia de Frontieră
Bărbatul găsit beat la volan s-a ales cu dosar penal FOTO Poliţia de Frontieră

Bărbatul a fost depistat de poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oancea în urma unei misiuni de rutină efectuată pe drumul din zona punctului vamal Oancea-Cahul (judeţul Galaţi).

La sfârşitul săptămânii trecute pe timpul desfăşurării unei misiuni obişnuite de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oancea a oprit în trafic, pe raza localităţii de frontieră Oancea, judeţul Galaţi, un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în România, condus cam în zig-zag de un cetăţean român, în vârstă de 36 de ani, domiciliat pe raza judeţului Galaţi.

Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au observat că bărbatul emana o puternică halenă alcoolică, motiv pentru care acesta a fost condus la sediul poliţiei oraşului Târgu Bujor în vederea testării cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,16 mg/l  alcool pur în aerul expirat.

În conformitate cu prevederile legale în vigoare, persoana în cauză a fost condusă la Spitalul orăşenesc Târgu Bujor, în vederea prelevării probelor biologice pentru stabilirea concentraţiei de alcool în sânge. Totodată, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că bărbatul nu a obţinut niciodată dreptul de a conduce autovehicule.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite