Rockerii pun stăpânire pe Casa de Cultură a Studenţilor din Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ciuda greutăţilor financiare prin care trece, Casa de Cultuă a Studenţilor din Galaţi a reuşit să pregătească de-a şaptea ediţie a Festivalului Studenţesc de Muzică Rock "S'live". Aceasta va avea loc miercuri, de la ora 19.00 şi se va bucura de prezenţa a şapte trupe.

Ca şi în anii anteriori, evenimentul, sută la sută live, va avea loc în Club S. Miercuri seara, începând cu ora 19.00, trupele participante se vor conecta direct la public pentru a crea cea mai pură atmosferă de rock studenţesc.
Au răspuns invitaţiei Casei de Cultură a Studenţilor din Galaţi patru trupe din Iaşi şi trei din Galaţi: Skyline, Glasgow, Pretty Visitors, Andrei Cerbu, Trupa Over, Equilibricks şi Kremlin (ultimele trei, din Galaţi).

"Maratonul concertelor de miercuri seara va fi la dispoziţia celor care vor o avanpremieră la distracţia ce se va instaura în Club S de joi până şi până duminică, evenimente prijeluite de Serbările Galaţiului", ne-a declarat directorul Casei, Dorin Coteţ. 

Toţi cei care vor ajunge miercuri seara la Festivalul Studenţesc de Muzică “S’live Rock” va beneficia de intrare liberă în club.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite