Pregătirea alegerilor din 10 noiembrie la Galaţi: la Evidenţa Persoanei este deschis şi sâmbătă şi duminică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhiva Adevărul
FOTO Arhiva Adevărul

Procedurile sunt mult simplificate şi în privinţa plăţii taxelor pentru eliberarea unui nou act de identitate (pentru cazuri de expirare, pierdere, sau distrugere). Plata se poate face inclusiv printr-un SMS.

Primăria municipiului Galaţi a anunţat că, pentru asigurarea desfăşurării în condiţii optime a procesului electoral pentru alegerile prezidenţiale, Serviciul Evidenţa Persoanei Galaţi va va avea program cu publicul şi în preziua şi ziua primului tur de scrutin.

Astfel, sâmbătă, 9 noiembrie 2019, se va lucra cu publicul în intervalul orar 8.00 – 16.00, în vreme ce duminică, 10 noiembrie 2019, va fi deschis în intervalul orar 7.00 – 21.00.

De asemenea, instituţia menţionată a precizat că vor fi soluţionate cu celeritate cărţile de identitate care au ca motiv expirarea, pierderea, furtul sau deteriorarea acestora.

Un amănunt important este acela că taxele pentru eliberarea cărţii de identitate şi cărţii de identitate provizorii vor putea fi achitate prin sms sau pe site-ul www.ghiseul.ro (fără a fi necesară autentificarea, cu obligativitatea prezentării dovezii plăţii).

CITIŢI ŞI: Stadiul pregătirii alegerilor în judeţul Galaţi. Peste 522.000 de oameni sunt pe listele de alegători

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite