Povestea isteţului Muck cel mic, la Teatrul Gulliver. Doar patru spectacole mai pot fi vizionate până la închiderea stagiunii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Teatrul Gulliver
Foto: Teatrul Gulliver

Stagiunea de spectacole de la Teatrul de Păpuşi „Gulliver” se apropie de final. Duminica aceasta, cu începere de la ora 10,30, toţi iubitorii poveştilor fascinante îl vor putea vedea pe Muck cel mic şi condurii săi fermecaţi.

Doar patru spectacole mai pot fi vizionate până la sfârşitul lunii iunie, aşa că cei mici, însoţiţi de părinţi şi bunici, sunt aşteptaţi în sala teatrului.

Încercãrile prin care trece eroul stârnesc simpatia celor mici, ritmul vioi al povestirii şi ineditul întâmplãrilor fac din „Muck cel mic” un spectacol educativ, dar, în acelaşi timp, antrenant şi plin de culoare, modern şi actual.

Nuanţele replicilor, umorul şi accentele ironice, cu substraturi din care şi cei mari pot învăţa, determinã spectatorii să se implice emoţional în aventurile lui Muck, bucurându-se să descopere cât este de descurcăreţ.

Pentru a-şi asigura, din timp, locurile în sală, spectatorii pot achiziţiona bilete online, accesând site-ul https://bilete.teatrul-gulliver.ro.De asemenea, biletele se pot achiziţiona şi în dimineaţa spectacolului, înainte cu 30 de minute de începerea reprezentaţiei. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite