Patru bărbaţi din Galaţi au murit din cauza COVID-19. Niciunul nu era vaccinat

0
0
Patru decese din cauza COVID-19, sursa: Arhivă
Patru decese din cauza COVID-19, sursa: Arhivă

COVID-19 face victime în rândul gălăţenilor. Patru bărbaţi au murit din cauza complicaţiilor apărute în urma infecţiei cu nemilosul virus. Situaţia este tot mai critică la Terapie Intensivă, unde toate paturile sunt ocupate cu bolnavi în stare gravă.

„În ultimele 24 de ore au fost raportate patru decese. Este vorba despre patru bărbaţi de 43, 47, 56 şi 72 de ani, confirmaţi cu SARS- COV 2. Niciunul dintre cei patru pacienţi nu era vaccinat împotriva Covid-19”,  a transmis Prefectura Galaţi.

În ultimele 24 de ore, în judeţul Galaţi au fost confirmate 76 de noi cazuri de îmbolnăviri cu COVID-19. A fost efectuate 922 de teste.

De asemenea, 911 persoane se află în carantină la domiciliu, 135 în carantină instituţionalizată 388 în izolare la domiciliu, iar 132 se află în izolare. 

.De la începutul pandemiei, în judeţul Galaţi au fost confirmate 28.619 de persoane. Dintre acestea, 967 au decedat.

Personalul medical de la Ambulanţă, în alertă!

Personalul medical de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă se aşteaptă la o creştere şi mai mare a numărului de cazuri COVID-19, având în vedere perioada de relaxare din timpul verii, dar şi începerea şcolii.

„În ultimele trei săptămâni, numărul de cazuri a crescut vertiginos, chiar s-a triplat. Vorbim în general de pacienţi care nu sunt foarte grav iniţial, dar care se agravează pe parcursul spitalizării. Sunt pacienţi cu o medie de vârstă mai mică, de 40-50 de ani. Apar şi vaccinaţi, care au făcut după vaccinare boala. Asta arată că anticorpii au scăzut foarte mult. Aceşti pacienţi sunt cei imunodeprimaţi, cu boli autoimune, deci cei cu risc, bătrâni. Ne aşteptăm la o creştere şi mai mare având în vedere relaxarea din timpul verii, dat fiind că încep şcolile cu prezenţă fizică. Secţiile de reanimare sunt pline, activitatea noastră a crescut foarte mult”, a explicat dr. Mihai Polinshi, director medical al SAJ Galaţi. 

Vă recomandăm şi:

Medic psihiatru, despre şcoala online:„Nu a dus niciun beneficiu. Va crea nişte viitori tineri antisociali”

Niciun pat la ATI COVID Galaţi. Profilul pacienţilor: tineri, cu puţine afecţiuni şi nevaccinaţi

Mai multe - Galaţi

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite