O localitate din Galaţi, în scenariul roşu din cauza creşterii cazurilor COVID-19. Ce restricţii se aplică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sursa: Arhivă
sursa: Arhivă

Comuna Cavadineşti din judeţul Galaţi a intrat în scenariul roşu din cauza ratei mari de infectări COVID-19. Potrivit Prefecturii Galaţi, s-a înregistrat o incidenţă de 3,58 de cazuri la mia de locuitori, în ultimele 14 zile.

În urma şedinţei Comitetului Judeţean  pentru Situaţii  de Urgenţă  Galaţi  s-a decis că, începând cu data de 08.09.2021, pentru unitatea administrativ teritorială Cavadineşti, unde incidenţa cumulată la 14 zile este mai mare de 3/1.000 de locuitori, vor fi aplicate, pentru o perioadă de 14 zile, măsurile prevăzute în Hotărârea de Guvern nr. 826 din 5 august 2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 11 august 2021, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Organizarea activităţilor în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole, desfăşurarea de festivaluri, activităţi recreative şi sportive sunt interzise. De asemenea, sunt închise barurile, restaurantele, discotecile şi cazinourile şi nu pot fi organizate evenimente private.

Măsurile dispuse vor fi reevaluate de către Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, în urma analizei efectuate de către Direcţia de Sănătate Publică Galaţi, la expirarea termenului pentru care acestea au fost instituite.

Vă recomandăm şi:

Medic psihiatru, despre şcoala online:„Nu a dus niciun beneficiu. Va crea nişte viitori tineri antisociali”

Primarul Galaţiului, nemulţumit de dozele de vaccin alocate:„Distribuirea se face în bătaie de joc”

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite