Păpuşarii gălăţeni participă la două festivaluri de teatru pentru copii, în acest weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În zilele ce urmează, Teatrul de Păpuşi “Gulliver” va participa la două festivaluri de teatru pentru copii, cu spectacolul “Mica sirenă”. Prin urmare, păpuşarii gălăţeni vor lipsi de la obişnuita întâlnire duminicală cu cei mici.

Spectacolul “Mica sirenă” a fost selectat să participe la Festivalul Internaţional de Teatru pentru Copii şi Tineret “Imaginarium” din Ploieşti şi Festivalul Internaţional de Teatru pentru Copii “Arlechino 66 – Caravana Poveştilor” din Braşov, alături de multe alte îndrăgite teatre din ţară şi de peste hotare. „Mica sirenă” a primit Premiul de Popularitate la Festivalul Internaţional de Animaţie “Gulliver”, în anul 2015, şi s-a bucurat de numeroase reprezentaţii cu sala plină.

Frumuseţea poveştii lui Andersen este pusă în valoare de creativitatea regizorului Daniel Stanciu, de scenografia sugestivă realizată de Vlad Tănase, dar şi de ilustraţia muzicală inedită, semnată de Jou-Jou Drăgan. La toate acestea se adaugă talentul şi pasiunea actorilor Ramona Păuc, Adina Ariton, Gina Geru, Elena Marin, Eduard Şişu şi Aurelian Iorga.

Următorul spectacol ce va putea fi vazut pe scena Teatrului Gulliver este "De mâna cu tine", programat în data de 3 iunie, de la ora 10.30. Pentru a fi la curent cu activitatea şi programul teatrului, puteţi accesa site-ul www.teatrul-gulliver.ro şi pagina de facebook www.facebook.com/TeatrulGulliver.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite