Panică într-un bloc din Galaţi. Un locatar şi-a dat foc la apartament pentru a patra oară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Blocul unde a izbucnit incendiul FOTO ISU Galaţi
Blocul unde a izbucnit incendiul FOTO ISU Galaţi

Un incendiu violent a izbucnit în noaptea de 5 spre 6 februarie într-un bloc de pe strada Victor Papilian, din municipiul Galaţi. 20 de locatari s-au autoevacuat din imobil înainte de sosirea pompierilor, care au intervenit cu două autospeciale.

Un apartament dintr-un bloc de pe strada Victor Papilian, din municipiul Galaţi, a fost cuprins de flăcări în noaptea de 5 spre 6 februarie, iar casa scării s-a umplut de un fum dens.

Până la sosirea pompierilor, 20 de persoane s-au autoevacuat. În urma degajărilor masive de fum de pe casa scării, au fost evacuate alte 8 persoane. Pompierii au acţionat cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă pentru a stinge flăcările.

”Cauza probabilă este acţiunea intenţionată a proprietarului, a cărui statistica negativă a ajuns la al patrulea incendiu. Au fost afectate înca trei apartamente cărora le-a ars uşa, iar tencuiala şi instalaţia electrică de pe casa scării au fost deteriorate”, a declarat plutonierul major Dan Cristian Ionaşcu, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Incendiu violent într-un complex comercial din Galaţi. Focul a fost provocat de un om al străzii VIDEO

Pompieri atacaţi şi înjuraţi la stingerea unui incendiu. Primar: „Au acţionat sub impulsul situaţiei de necontrolat”

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite