Pacientă cu dializă, rănită în timp ce se afla în autospeciala care o transporta pentru tratament medical

0
Publicat:

O pacientă care face dializă, din Galați, a fost rănită într-un accident. Autospeciala care o transporta la Centrul de Dializă s-a ciocnit cu un autoturism, din cauza neacordării de prioritate. 

Pacientă cu dializă, rănită într-un accident FOTO: Arhivă Adevărul
Pacientă cu dializă, rănită într-un accident FOTO: Arhivă Adevărul

Polițiștii Biroului Rutier Galați au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu rănirea unei persoane. Ajunși la fața locului, agenții de poliție au stabilit că accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate.

Au fost implicate un autoturism, condus de o femeie, de 35 de ani, și o autospecială de transport persoane dializă, condusă de un bărbat, de 36 de ani.

„În urma impactului dintre cele două autovehicule, a rezultat vătămarea corporală a pacientului aflat în autospecială, o femeie, de 58 de ani, care a fost transportată la spital, unde a rămas internată pentru investigații medicale”, a anunțat Poliția Galați.

Cei doi conducători auto au fost testați alcooltest, rezultatele fiind negative.

Prin urmare, polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și fac cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor concrete în care s-a produs accidentul. 

Șofer drogat la volan

 Duminică noapte, în jurul orei 02.30, polițiștii Secției 4 Poliție Galați, aflați în serviciul de patrulare, au făcut semnal de oprire unui autoturism care circula pe Bulevardul Henri Coandă.

Persoana aflată la volan, un bărbat de 28 de ani, nu s-a conformat semnalului de oprire, astfel că polițiștii au plecat în urmărirea autoturismului, pe Bulevardul George Coșbuc, până pe strada Regiment 11 Siret, unde a fost oprit.

 Polițiștii au constatat că bărbatul care se afla la volan nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

  „Acesta a fost testat atât alcoolscop, cât și pentru consumul de substanțe psihotrope, în acest din urmă caz, rezultatul fiind pozitiv pentru THC5 (cannabis).  A fost întocmit dosar penal, bărbatul fiind cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive și conducere fără permis”, a anunțat Inspectoratul Județean de Poliție Galați. 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite