Oameni înjunghiați în plină stradă, în Galați. Atacul recidivistului, sub ochii unor copii

0
0

Un bărbat cunoscut cu antecedente penale a provocat panică într-o localitate din județul Galați. Pe fondul unui conflict spontan, a atacat cu un cuțit doi consăteni, provocându-le răni grave.

Individul a atacat cu un cuțit două persoane, rănindu-le grav FOTO arhivă Adevărul
Individul a atacat cu un cuțit două persoane, rănindu-le grav FOTO arhivă Adevărul

Un bărbat din satul Cișmele, comuna gălățeană Smârdan, a fost arestat preventiv pentru tentativă la omor calificat. Individul a atacat doi consăteni cu un cuțit, fără să îi pese că în apropiere sunt copii.

„La data de 19.09.2022, în jurul orei 17,00, în timp ce se afla pe terasa unui magazin din satul Cişmele, comuna Smârdan, judeţul Galaţi, în prezenţa mai multor persoane, printre care şi două minore, dar şi a unui copil de aproximativ 4 ani, inculpatul a aplicat trei lovituri de cuţit unei persoanei vătămate, provocându-i plăgi înţepat-tăiate în zona toracelui anterior şi posterior cu hemopneumotorax stâng minim, leziuni care au necesitat 20-25 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, precum şi altei persoanei vătămate, provocându-i o plagă înţepat-tăiată penetrantă şi transfixiantă bord ulnar 1/3 medie antebraţ stâng, leziune care au necesitat 30-35 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, a precizat procurorul Liliana Istrate, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați.

Bărbatul a creat panică şi indignare în rândul persoanelor prezente în proximitatea comiterii faptelor, spun anchetatorii.

Pe 29 septembrie, procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi au solicitat Tribunalului Galaţi luarea măsurii arestării preventive a agresorului pentru săvârşirea, în concurs şi în stare de recidivă postcondamnatorie, a infracţiunilor de tentativă la infracţiunea de omor calificat, tulburarea ordinii şi liniştii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Cererea a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi, care a dispus arestarea preventivă a individului pentru o perioadă de 30 de zile.

Galaţi


Ultimele știri
Cele mai citite