Câștigător la păcănele, jefuit de un prieten. Polițiștii din Vaslui l-au reținut pe tâlhar

0
0

Un tânăr de 26 de ani, invidios pe un amic de 19 ani care câștigase la păcănele, l-a urmărit în orașul Târgu-Neamț și l-a deposedat prin violență de portofel, în care se aflau 1.500 de lei.

Tânărul a furat banii pe care prietenul lui îi câștigase la păcănele FOTO arhivă Adevărul
Tânărul a furat banii pe care prietenul lui îi câștigase la păcănele FOTO arhivă Adevărul

Un incident care a avut loc pe 25 septembrie în orașul Târgu-Neamț l-a trimis după gratii pe un tânăr din județul Vaslui. Bărbatul s-a cinstit cu un amic de 19 ani, iar când a văzut că acesta a câștigat o sumă de bani la păcănele, în minte i-a încolțit ideea să îl jefuiască.

„În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au depistat suspectul în vârstă de 26 ani, din judeţul Vaslui, pe care l-au reţinut pentru 24 ore, stabilind următoarea situaţie de fapt: în dimineaţa zilei de 25 septembrie, victima împreună cu suspectul au consumat băuturi alcoolice şi au jucat la aparate electronice de noroc, la un bar situat pe raza oraşului Târgu-Neamţ. După ce au părăsit sala de jocuri, suspectul a urmărit victima, despre care ştia că a câştigat la aparatele de joc electronice şi prin violenţă a deposedat-o de portofel în care se afla suma de 1.500 lei”, a precizat subinspectorul Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Suspectul de tâlhărie urmează să fie prezentat în fața unui procuror cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Supărat că a pierdut la „păcănele”, un bărbat a jefuit sala de jocuri

De asemenea, poliţiştii din Iaşi sunt pe urmele unui bărbat care în noaptea de 23 iulie 2021, în jurul orei 23,00, a jefuit o sală de jocuri de noroc din cartierul Nicolina. 

Potrivit primelor informaţii, bărbatul ar fi jucat ore bune la aparate şi a pierdut o sumă importantă de bani. Supărat că şi-a pierdut toţi banii la păcănele, bărbatul a ameninţat personalul din incintă şi a furat o sumă importantă de bani din seiful sălii de jocuri. 

Poliţiştii ieşeni estimează că bărbatul ar fi fugit cu aproximativ 25.000 de lei, după care s-a făcut nevăzut.

„La data de 23 iulie, în jurul orei 23:00, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Iaşi au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat ar fi sustras banii dintr-un seif dintr-o sală de jocuri de noroc. În momentul comiterii faptei, în incintă se aflau doar bărbatul şi angajata sălii de jocuri de noroc”, au declarat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Poliţiştii ieşeni au întocmit un deschis dosar penal în acest caz pentru tâlhărie calificată, iar cercetările continuă în vederea identificării autorului şi tragerii acestuia la răspundere penală.

Vaslui


Ultimele știri
Cele mai citite