O şoferiţă beată a fost oprită de poliţişti pe o stradă dintr-o localitate gălăţeană. Ce alcoolemie de comă alcoolică avea femeia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

O femeie de 46 de ani este cercetată pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului, în contextul în care mai mulţi săteni din Tuluceşti au sesizat că aceasta conducea un vehicul sub influenţa alcoolului şi au anunţat Poliţia.

Duminică, 30 august, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galaţi au fost sesizaţi, printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că o persoană care pare a fi sub influenţa alcoolului, conduce un autoturism pe străzile comunei Tuluceşti au depistat, în scurt timp, autoturismul respectiv, pe strada Caisului, iar la volanul acestuia au identificat o femeie, de 46 de ani, din comuna Tuluceşti.

”La testarea alcoolscopică, aceasta a prezentat valoarea de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, find condusă la spital pentru prelevarea de mostre biologice şi stabilirea alcoolemiei. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolulu”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

În aceeaşi zi, în jurul orei 22,30, un bărbat, de 32 de ani, din municipiul Galaţi, aflat la volanul unui autoturism, pe strada Gării, din localitate, a provocat un incident rutier, efectuând manevra de mers înapoi şi acroşând un autoturism parcat.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat că bărbatul în cauză nu posedă permis de conducere şi era în stare de ebrietate. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 1.00 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul este cercetat acum pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite