O femeie a fost acroşată de un şofer în parcarea unui supermarket în timp ce manevra un şir de cărucioare. Şoferul şi-a continuat impasibil deplasarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a fost lovită de maşină în timp ce împingea un şir de cărucioare Foto: arhivă Adevărul
Femeia a fost lovită de maşină în timp ce împingea un şir de cărucioare Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii au reuşit să identifice şoferul care a lovit o femeie cu maşina pe care o conducea în parcarea unui supermarket, continuându-şi deplasarea ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Pe  6 martie, poliţiştii Biroului Rutier au fost sesizaţi de către o femeie de 50 ani din Galaţi cu privire la faptul că, în jurul orei 12,00,  în timp ce se afla în parcarea unui supermarket situat pe strada Brăilei şi manevra un şir de cărucioare pentru cumpărături, a fost acroşată de un autoturism care, după producerea evenimentului rutier, şi-a continuat deplasarea.

Femeia s-a prezentat la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de părăsire a locului accidentului.  ”În urma verificărilor efectuate, poliţiştii l-au identificat pe conducătorul autoturismului, un bărbat de 29 ani din municipiul Brăila”, au precizat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite