O elevă din Galați a plecat la liceu și nu a mai revenit acasă. Bunica a alertat Poliția

0
0

O adolescentă, de 15 ani si 10 luni, a plecat de acasă, la școală, și nu a mai revenit. Bunica a reclamat dispariția ei, iar acum este căutată de polițiști. Fata este elevă la un liceu din Galați.

Minora este căutată de Poliție FOTO: Arhivă Adevărul
Minora este căutată de Poliție FOTO: Arhivă Adevărul

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Galați, miercuri, 28 septembrie 2022, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Galaţi au fost sesizaţi de către o femeie, în vârstă de 55 ani, din localitatea Odaia Manolache, comuna Vânători, judeţul Galaţi, cu privire la faptul că nepoata sa nu a mai revenit acasă.

Fata se numește Florentina Nicoleta Pasat, are 15 ani şi 10 luni,  și a plecat în cursul zilei de miercuri, în jurul orei 07.00, în mod voluntar de la domiciliu din localitate către unitatea de învăţământ la care este elevă, respectiv Colegiul de Industrie Alimentară "Elena Doamna" din municipiul Galaţi. Bunica a sesizat Poliția după ce fata nu s-a mai întors acasă.

Florentina a plecat la școală și nu a mai revenit acasă FOTO: Poliția Galați
Florentina a plecat la școală și nu a mai revenit acasă FOTO: Poliția Galați

Din datele oferite de bunică, adolescenta are o greutate de aproximativ 54 de kg, înălţime 1,60 metri, constituţie atletică, ten deschis, păr castaniu-roşcat tuns până la umeri și ochi verzi.

Polițiștii au aflat că eleva dispărută nu a ajuns la școală

„La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu o vestă tip camuflaj de culoare verde cu maroniu, o bluză cu mânecă lungă de culoare mov fără înscrisuri, pantalon tip blug de culoare verde cu tăieturi în zona genunchilor, încălţăminte sport, adidaşi de culoare neagră, având în zona şireturilor o inimioară cu mai multe pietricele de culoare alb”, este mesajul transmis de Poliția Galați.

Din primele verificări s-a stabilit faptul că minora nu a participat la cursuri în data de 20 septembrie şi ar fi fost văzută în cursul dimineţii în Gara CFR Galaţi.

„Persoanele care pot oferi informaţii cu privire la persoana în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112”, au transmis reprezentanții Poliției Galați. 

Galaţi


Ultimele știri
Cele mai citite