Accident pe Faleza Dunării din Galați: trei mașini implicate, un șofer a fost rănit

0
Publicat:

Un accident rutier a avut loc noaptea pe Faleza Dunării din Galați, în urma ciocnirii a trei mașini conduse de tineri. Un șofer a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale.

  Accident pe Faleza Dunării din Galați FOTO: Poliția Română
Accident pe Faleza Dunării din Galați FOTO: Poliția Română

Polițiștii Biroului Rutier Galați au fost sesizați, marți noapte, 27 septembrie, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la producerea unui accident rutier pe Bulevardul Marea Unire, din municipiul Galați, soldat cu rănirea unei persoane.

„În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că, în accidentul care s-a produs pe fondul neacordării de prioritate, au fost implicate trei autoturisme conduse de trei bărbați, doi de 20 și unul de 22 de ani. Impactul s-a soldat cu rănirea acestuia din urmă, care a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale”, a precizat Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Toți cei trei conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

Polițiștii gălățeni au întocmit dosar penal și fac cercetări pentru a stabili împrejurările concrete în care s-a produs accidentul.

Accident cu patru victime la Tecuci

Un accident cu patru victime a fost provocat marți noapte, în Tecuci, județul Galați, de un șofer drogat. Șoferul circula cu mare viteză și a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor. Ulterior, a pierdut controlul volanului, s-a răsturnat, iar mașina a rămas suspendată pe un gard.

Potrivit IPJ Galați, intrarea în comuna Matca, bărbatul aflat la volan a pierdut controlul direcției, iar autoturismul a părăsit partea carosabilă și a lovit gardul unei locuințe. În urma impactului, rețeaua de alimentare cu gaze a suferit avarii, la fața locului deplasându-se reprezentanți ai Distrigaz, pentru oprirea gazului.

„Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto, identificat în persoana unui bărbat, de 22 de ani, din comuna Matca, precum și a pasagerilor din autoturism, trei adolescenți, de 17 ani, toți din aceeași localitate”, a anunțat Poliția Galați.

Şoferul mașinii se află în stare critică la spital. Potrivit medicilor, o bucată de lemn i-a străpuns corpul și a fost operat de urgență.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite