Nesimţirea fără limite a unui gălăţean care tuşea. Şi-a pus mască după intervenţia jandarmilor, dar a dat-o jos când a urcat într-un autobuz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O mămică cu doi copii a alertat jandarmii după ce un bărbat care tuşea, aflat într-o staţie de autobuz, a refuzat să îşi pună masca de protecţie.

În această dimineaţă, în jurul orei 09,30, un echipaj de jandarmerie aflat în patrulare pe strada Brăilei din Galaţi, în Micro 19, a fost oprit de o mămică care le-a spus oamenilor legii că în staţia de autobuz se află un bărbat, în stare de ebrietate, care tuşeşte şi care a refuzat să poarte masca de protecţie atunci când i s-a atras atenţia.

Femeia a mai spus că bărbatul devenise recalcitrant, motiv pentru care a ales să meargă cu cei doi copii în staţia următoare.

”Bărbatul a fost găsit pe bancă, în staţie, fără mască de protecţie, iar când jandarmii i-au adus la cunoştinţă obligativitatea portului măştii de protecţie în spaţii publice, acesta s-a conformat. Crezând că a înţeles, jandarmii şi-au continuat patrularea însă, după aproximativ 10 minute, el a fost observat într-un mijloc de transport în comun, tot fără mască de protecţie şi privind insistent către forţele de ordine”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi.

Bărbatul a fost coborât din autobuz, iar de data aceasta a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 500 lei.      

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Amenzi de peste 13.000 de lei, în prima noapte cu restricţii de circulaţie

VIDEO Poliţistul amendat de două ori pentru încălcarea legislaţiei rutiere. Cum a vrut să scape de amenzi

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite