VIDEO Amenzi de peste 13.000 de lei, în prima noapte cu restricţii de circulaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa IPJ Buzău
Sursa IPJ Buzău

Sute de şoferi au fost opriţi în trafic, luni noapte, de către poliţiştii de la Serviciul Rutier Buzău. De ieri, au intrat în vigoare noile restricţii impuse pentru limitarea răspândirii coronavirusului, iar oamenii legii au vrut să verifice dacă şoferii respectă noile măsuri.

Aşa cum era de aşteptat, poliţiştii au surprins în trafic numeroşi conducători auto care nu respectau noile măsuri impuse de autorităţi.

„În timpul acţiunii, au fost verificate peste 100 de autovehicule şi legitimate peste 170 de persoane. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 11 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 13.500 de lei”, a declarat agent Cornelia Stroe, de la IPJ Buzău.   

Potrivit noilor restricţii, începând de luni, este interzisă deplasarea pe timpul nopţii în intervalul orar 23.00 – 5.00. 

Există însă şi excepţii: mersul la serviciu, mersul la doctor sau la farmacie, naveta, îngrijirea copiilor şi a bătrânilor, decesul unui membru al familiei, pentru aceste situaţii fiind nevoie de declaraţia pe propria răspundere sau adeverniţa din partea angajatorului.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite