Motanul Încălţat pleacă la munte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
motanul incaltat galati

Este vorba despre celebrul personaj de poveste, întruchipat de marionetiştii Teatrului Gulliver din Galaţi. Ei vor participa pe 4 iunie la Braşov la prima ediţie a unui festival de animaţie.

Teatrul Gulliver a fost invitat să participe la prima ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru pentru Copii „Arlechino 66 – Caravana Poveştilor” din Braşov, cu spectacolul „Motanul Încălţat”, în regia lui Daniel Stanciu, scenografia Ioana Tudor, animaţie computerizată Marin Fagu, ilustraţie muzicală Daniel Stanciu şi Jou-Jou Drăgan. Din distribuţie fac parte actorii Ramona Păuc, Gina Geru, Adina Ariton, Eduard Şişu, Aurelian Iorga şi Mircea Vâjâianu. 

„Motanul Incălţat" este un spectacol modern, alert, plin de culoare şi ritm, jucat cu talent şi suflet, care, pe lângă mijloacele clasice ale animaţiei, foloseşte şi tehnica proiecţiei digitale. Esenţa fiecărei întâmplări este un mesaj, iar caracterul fiecărui personaj câştigă expresivitate prin caricaturizare.

Spectacolul s-a mai jucat şi la alte festivaluri din ţară, precum Festivalul Internaţional al Teatrului de Animaţie „Bucurii pentru copii. Spectacole de colecţie”, organizat de Teatrul Ţăndărică din Bucureşti, Festivalul Internaţional de Teatru „Poveşti” din Alba Iulia sau Festivalul Internaţional de Teatru pentru Publicul Tânăr din Iaşi. În plus, „Motanul Încălţat” a încântat, cu peripeţiile lui, numeroşi copii din Turcia, în cadrul manifestărilor de teatru de gen din Ataşehir şi Eskişehir.

La Galaţi, „Motanul Încălţat” se va mai juca pe data de 21 iunie.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite