Momente de panică la un meci din Liga a treia de fotbal. Portarul uneia dintre echipe a căzut secerat la pământ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipajul SMURD l-a stabilizat şi transportat la spital pe fotbalist FOTO CS Sporting Lieşti
Echipajul SMURD l-a stabilizat şi transportat la spital pe fotbalist FOTO CS Sporting Lieşti

Reprezentanţii echipei gazdă îl acuză pe arbitrul întâlnirii că nu a permis minute în şir aterizarea elicpterului SMURD pe teren pentru a-l prelua pe fotbalist.

Un incident grav, ce a culminat cu momente de panică, a avut loc sâmbătă, 11 septembrie, la meciul dintre Sporting Lieşti şi Metalul Buzău, din Liga a III-a de fotbal. Portarul echipei din Lieşti, Cosmin Vădeanu, a căzut în stare de inconştienţă la pământ după ce a fost lovit în faţă de un jucător advers.

Fotbalistul a suferit o comoţie severă şi a fost solicitată imediat intervenţia elicopterului SMURD de la Galaţi pentru transportarea acestuia la spital.

Cosmin Vădeanu a primit îngrijiri medicale la faţa locului de la echipajul unei ambulanţe private aflat pe stadionul din Lieşti până la sosirea elicopterului SMURD. Ulterior, a fost stabilizat şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi cu elicopterul. Fotbalistul rănit este acum în stare stabilă, dar a suferit un traumatism facial sever.

„Dl. Arbitru… eşti 0 ca şi om”

”Din păcate, veştile nu sunt foarte îmbucurătoare în privinţa lui Cosmin. În urma investigaţiilor de noaptea trecută, a reieşit că portarul nostru a suferit 5 fracturi la nivelul feţei ( piramidă nazală, maxilar, mandibulă), urmând că în cursul acestei zile să fie supus unei intervenţii chirurgicale la un spital din Bucureşti, el aflându-se deja la Bucureşti! Vestea bună este că la nivelul capului Cosmin nu are nimic, el fiind în momentul de faţă conştient şi lucid! Putere Cosmine astăzi, şi noi alături de el cu un gând bun!”, au transmis reprezentanţii CS Sporting Lieşti.

cosmin vadeanu portar accidentat CS Sportimg Liesti

Cosmin Vădeanu FOTO CS Sporting Lieşti

Suporterii echipei din Lieşti, dar şi oficialii clubului îl acuză pe arbitrul întâlnirii de lipsă de reacţie, dar şi de lipsă de omenie. Suporterii susţin că arbitrul a împiedicat aterizarea elicopterului SMURD minute în şir, timp în care a lăsat meciul să continue.

„Dl. Arbitru… eşti 0 atât ca şi arbitru, dar mai ales ca şi OM”, a scris Sporting Lieşti pe pagina sa de socializare.

Partida dintre Sporting Lieşti şi Metalul Buzău a fost oprită pe durata intervenţiei echipajelor de salvare. A fost reluată apoi şi s-a încheiat cu victoria gazdelor din Lieşti, scor 1-0.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Factorii care duc la producerea accidentărilor în sport: „Cele mai multe leziuni sunt cauzate de suprasolicitare“

Cum a ajuns Roger Federer o maşină de jucat tenis care nu se strică niciodată. Cea mai serioasă accidentare a elveţianului s-a produs în baie

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite