Medic, despre medicamentele luate preventiv înainte de vaccin: Nu e bau-bau. Nu aveţi nevoie de pastile întăritoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicul Vasi Rădulescu, sursa: Arhivă Personală
Medicul Vasi Rădulescu, sursa: Arhivă Personală

Dr. Vasi Rădulescu, medic specialist în medicină internă, trage un semnal de alarmă cu privire la medicamentele luate preventiv înainte de vacinul anti COVID. Potrivit acestuia, pastilele se iau cu indicaţii, nu pe principiul „lasă să fie acolo”.

Pentru a convinge cât mai mulţi oameni să se vaccineze şi să scape de frica vaccinului, medicul Vasi Rădulescu a iniţiat pe 21 octombrie o campanie de informare, fiind ajutat de mai mulţi colegi. A răspuns la 20.000 de mesaje şi a încercat să le explice românilor care sunt beneficiile vaccinului.

Medicul susţine că a primite sute de mesaje în care oamenii au înţeles că trebuie să ia înainte de vaccin anumite pastile, pentru că altfel „vor muri de la cheagurile de sânge”. Specialistul recomandă „să nu să ia nimic, nici înainte, nici după”. 

„Am sute de mesaje în care oamenii au înţeles, din varii surse, că trebuie să ia ceva preventiv înainte de vaccin, dar şi după, pentru a anula anumite pericole. Înainte de JJ li s-a recomandat (sau au citit) să ia aspenter, sau chiar un anticoagulant, pentru că altfel vor muri de la cheagurile de sânge! Musai tratamentul se va continua o lună după vaccin, ideal trei! În realitate, oamenii nu trebuie să ia nimic, nici înainte, nici după. Sigur, vor lua doar cei care aveau o schemă cronică de tratament ce nu se întrerupe. În rest, nu, nu e nevoie de aspenter. (…)Johnson&Johnson a dat evenimente trombotice 2 la 1.000.000 de cazuri - excepţional de rar. Iar vaccinurile cu ARNm nu dau evenimente trombotice”, susţine medicul, 

 

De asemenea, dr. Vasi Rădulescu susţine că „e o modă cu paracetamolul sau ibuprofenul, pentru a evita durerile sau febra”. Dr. Vasi Rădulescu avertizează că anumite medicamene au mai multe „efecte adverse decât vaccinurile, dar despre asta nu vorbeşte nimeni”.

„Ştiţi voi povestea - <iau un nurofen înainte de zbor că e posibil să mă doară capul>. Acele efecte ca febră uşoară, cefalee, dureri musculare fac parte din răspunsul imun, dar NU apar la toată lumea. Unii nu fac absolut nimic. Atunci nu are sens să luăm paracetamol sau ibuprofen, că pastilele se iau cu indicaţii, nu pe principiul <lasă să fie acolo>.  Nu mai zic că numeroase pastile au mai multe efecte adverse decât vaccinurile, dar despre asta nu vorbeşte nimeni. Doar vaccinurile sunt malefice. Unii au luat aspacardin, un supliment de potasiu cu magneziu. Bănuiesc că aveau carenţe, că-n esenţă nici de suplimente NU avem nevoie. În concluzie, mergeţi cu calm la vaccin. Nu e bau-bau. Nu aveţi nevoie de nicio pastilă întăritoare, protectoare. Aveţi nevoie de informaţii corecte. Şi calm, repet”, a scris dr. Vasi Rădulescu, pe pagina sa de Facebook. 

Medicul susţine că doar prin vaccinare putem scăpa de restricţii şi de dezastrul provocat de valul patru al pandemiei COVID. „Ca să ieşim din valul 4 avem MARE nevoie de vaccinare. Rapid. E o chestiune relativ simplă, dar care face diferenţa între viaţă şi moarte. Vă rog să mergeţi să vă vaccinaţi”, este mesajul promovat de medic pe reţele de socializare.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Propunerea controversată a unui pneumolog pentru tranşarea crizei COVID:„Sănătate cu forţa nu se poate”

Medic psihiatru, despre şcoala online:„Nu a dus niciun beneficiu. Va crea nişte viitori tineri antisociali”

 

 

 

 

 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite