Mai multe autobuze pe traseele din Galaţi, de luni, 4 mai. Abonamentele pentru pensionari, din nou valabile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă Adevărul
FOTO Arhivă Adevărul

Conform municipalităţii gălăţene, suplimentarea are legătură cu extinderea programului în care vârstnicii pot ieşi din case, intervalul orar vizat de suplimentarea cu mijloace de transport fiind 7,00-11,00.

Primăria municipiului Galaţi informează că începând de luni, 4 mai 2020, programul de transport public în comun va fi suplimentat cu încă 8 autobuze.

Acestea vor circula pe traseele cu un grad mai mare de încărcare, în intervalul orar 7.00-11.00, corespunzător primei perioade din zi în care vârstnicii au voie să iasă din case. De altfel, acesta este şi principalul motiv al suplimentării de mijloace de transport public.

În total, pe trasee vor circula de luni 91 de autobuze. Orele de plecare de la capetele de traseu precum şi timpii intermediari din staţii se vor putea consulta atât la punctele de vânzare ale legitimaţiilor de călătorie, cât şi pe site-ul operatorului de transport Transurb S.A.

Un alt amănunt foarte important, este acela că prin Hotărârea nr. 47 din data de 29.04.2020 a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Galaţi îşi reiau valabilitatea abonamentele pentru categoriile de pasageri care beneficiază de gratuităţi şi reduceri la transportul în comun.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite