Locuitorii din centrul oraşului Galaţi, fără apă potabilă pe 10 octombrie. Lista cu blocurile afectate de restricţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit societăţii publice de utilităţi Apă Canal SA Galaţi, întreruperea furnizării este determinată de racordarea unei conducte provizorii, după ce vechea conductă, aflată într-o stare foarte proastă, a provocat surpări de teren care au afectat câteva blocuri din zonă.

Societatea Apă Canal SA Galaţi a anunţat că în data de 10 octombrie 2018, începând cu orele 10,00, va proceda la întreruperea alimentării cu apă potabilă în Cartierul Mazepa 1, pentru execuţia lucrărilor de cuplare a conductei provizorii de alimentare cu apă potabilă din zona blocurilor B8-R2, în vederea scoaterii din funcţiune a conductei Dn400mm – str.Brăilei, urmare măsurilor dispuse de Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi în şedinţa din 8.10.2018.

Conducerea societăţii estimează că reluarea furnizării apei potabilă se va realiza, dacă totul va decurge conform planului, în jurul orei 17,00, în aceeaşi zi.

După cum a anunţat Primăria Galaţi încă din 8 octombrie, alimentarea cu apă se va realiza prin intermediul conductei provizorii până la comunicarea rezultatelor expertizei tehnice dispuse în zonă. Funcţie de aceste rezultate se va stabili dacă este necesară înlocuirea vechii conducte.

Consumatori afectaţi: clienţii casnici şi agenţii economici din Mazepa 1, la care se adaugă blocurile BR1-BR5 de pe str. Brăilei, blocurile A1, A2, A3 de pe str. V. Ţepeş, blocurile BR16B si R5 din Mazepa 2, blocurile Pescăruş, K, 20 apartamente, W11, W12, Şcoala nr. 26 - Prelungirea Traian şi agenţii economici aferenţi zonei.

„Ne cerem scuze faţă de consumatorii afectaţi de sistarea apei potabile, mulţumim pentru înţelegere şi îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor şi reluarea furnizării apei potabile într-un interval cât mai scurt de timp. Se va asigura cisterna cu apă în zonă, în funcţie de solicitări. Pentru situaţii deosebite, cererile de asigurare a cisternei pot fi făcute la Dispeceratul societăţii, la numerele de telefon 0236/463294 si 0236/473380 int.133”, a informat societatea publică.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite