Jandarmii îi invită pe gălăţeni să le semnaleze pe facebook eventualele probleme cu care se confruntă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a fi în contact permanent cu cetăţenii cât şi pentru o informare promptă şi eficientă, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Galaţi a lansat pagina de facebook a instituţiei.

Jandarmii gălăţeni îi invită pe utilizatorii de facebook din Galaţi să le semnaleze eventualele probleme cu care se confruntă în ceea ce priveşte siguranţa cetăţeanului şi îi asigură totodată de receptivitate la toate problemele semnalate.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Galaţi nu îşi propune ca prin această pagină să creeze o oportunitate persoanelor sau grupurilor de persoane care din diferite motive doresc să aducă atingere acestei categorii profesionale sau altor persoane.

„Informăm utilizatorii facebook că, în pagina Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi nu sunt acceptate postările cu caracter obscen, folosirea unui limbaj cu caracter, jignitor, rasist, cu orientare sexuală, de ameninţare, indecent, ofensator, care prezintă sau promovează atacul la persoană, instigarea la violenţă de orice fel sau la încălcarea legilor în vigoare”, a declarat  plt. maj. Cătălin Mircea Bădin, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi.

Orice postare care are un caracter vădit îndreptat împotriva instituţiei sau a personalului care o încadrează trebuie să fie justificată şi bine întemeiată pentru a primi un răspuns.

„În caz contrar, administratorul paginii de facebook a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi îşi rezervă dreptul de a şterge postarea, fără a formula un răspuns”, a mai precizat plt. maj. Cătălin Mircea Bădin.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite