Jaf cu cuțitul la gât într-un magazin din Galați. Țipetele victimei l-au pus pe fugă pe agresor VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr din Galați a fost arestat preventiv pentru comiterea unui jaf cu violență. El a intrat într-un magazin alimentar, rănind-o cu un cuţit pe vânzătoare, pentru a fura banii din încasări.

Momentul în care tânărul îi pune cuțitul la gât vânzătoarei FOTO captură video
Momentul în care tânărul îi pune cuțitul la gât vânzătoarei FOTO captură video

Pe 6 ianuarie 2023, în jurul orei 15,00, un bărbat, având capul acoperit cu o glugă şi purtând o mască medicinală, a intrat într-un magazin alimentar din oraşul Târgu Bujor, judeţul Galaţi.

El s-a apropiat de o vânzătoare, în vârstă de 53 de ani, a ameninţat-o şi rănit-o cu un cuţit, pe care i l-a pus în zona gâtului, solicitându-i să-i dea banii din încasări.

Bărbatul a fugit din magazin când femeia a strigat după ajutor către o colegă aflată într-o altă încăpere.

„Imediat după acest incident, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Tg. Bujor au efectuat cercetarea la faţa locului şi au întocmit un dosar penal pentru tentativă la infracţiunea de tâlhărie calificată. După examinarea medico legală a femeii de 53 de ani s-a stabilit că leziunile care i-au fost provocate în zona gâtului necesită 8-10 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, au precizat reprezentanții IPJ Galați.

Pe 20 ianuarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Târgu Bujor şi ai Secţiei 5 Poliţie Rurală Rădeşti au pus în executare mandate de percheziţie domiciliară la trei adrese de pe raza oraşului Târgu Bujor, iar după conducerea la sediul poliţiei a cinci persoane, s-a stabilit faptul, că una dintre acestea, un tânăr cu vârsta de 20 de ani, cu domiciliul în acest oraş, ar fi comis fapta de tentativă la infracţiunea de tâlhărie calificată.

„Din cercetări, a mai fost stabilit că acest tânăr ar mai fi comis o tâlhărie calificată în urmă cu un an, pe 14 ianuarie, când în jurul orei 6,20, având capul acoperit cu o glugă şi purtând o mască medicinală în zona feţei, i-a smuls unei femei cu vârsta de 82 de ani,  o geantă pe care o a avea asupra sa. Geanta a fost abandonată în zona comiterii faptei, după ce, din interior, a fost sustrasă suma de 370 de lei”, au stabilit anchetatorii.

Pentru această faptă, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de tâlhărie calificată de către autor necunoscut.

După audieri şi după administrarea materialului probator în cele două cauze, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a tânărului de 24 de ani. Ulterior, acesta a fost prezentat  Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor cu propunere de arestare preventivă, care a fost înaintată de către procurorul de caz către Judecătoria Târgu Bujor, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite