Suspect de furt şi tentativă la tâlhărie calificată, reţinut de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost reţinut de poliţişti FOTO Shutterstock
Bărbatul a fost reţinut de poliţişti FOTO Shutterstock

Un tânăr care a dat două spargeri în aceeaşi noapte a fost prins de poliţişti şi reţinut pentru 24 de ore. Suspectul a fost surprins în timp ce urma să fugă cu bunurile furate din 2 magazine.

La data de 30 septembrie, în jurul orei 03.00,  poliţiştii din Ulmeni au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat în vârstă de 49 de ani, din comuna Chirnogi, cu privire la faptul că a surprins o persoană care încerca să îi spargă magazinul.

Anchetatorii spun că în jurul orei 02.40 un bărbat a încercat să pătrundă în incinta societăţii comerciale, moment în care a fost surprins de proprietar. De asemenea, la aceeaşi dată, poliţiştii au fost sesizaţi telefonic de către  proprietarul unui alt magazin din comuna Chirnogi, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în incinta magazinului alimentar şi au sustras mai multe bunuri.

Cercetările desfăţurate cu operativitate de echipa complexă formată din poliţiştii din Ulmeni şi Olteniţa au condus la identificarea autorului celor două infracţiuni, acesta fiind un tânăr de 27 de ani, din localitate.

Poliţia a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la tâlhărie calificată şi furt calificat., iar suspectul a fost reţinut pentru 24 ore, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Călăraşi.

Vă mai recomandăm şi:

Şcolile rămân deschise, iar elevii şi profesorii vor fi testaţi. Masca, obligatorie în localităţile cu incidenţă mai mare de 6 la mie. Reguli pentru evenimente

Valul 4 e necruţător! La fiecare 7 minute, un român e ucis de COVID

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite