Incendiu de proporţii la o fermă din Galaţi. Doi câini legaţi în fânar au ars de vii GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sursa: ISU Galati
sursa: ISU Galati

Un incendiu puternic a izbucnit, joi noapte, la o fermă din judeţul Galaţi. Din cauza vântului puternic, focul s-a extins cu repeziciune iar fânarul a ars în totalitate, fiind distruşi 7000 baloţi de paie. De peste 12 ore pompierii încearcă să lichideze focul. Din păcate, doi câini de la fermă au ars de vii.

Incendiul a fost anunţat la 112, joi, la ora 21.30. Focul s-a extins rapid şi a cuprins fânarul unei ferme din satul Balinteşti, localitatea Mastăcani. 

Galerie foto cu incendiul de la fermă

La faţa locului s-au deplasat două maşini de stingere de la Punctul de lucru Tg. Bujor, iar  vineri dimineaţa au ajuns un ofiţer si un maistru militar pentru a prelua conducerea şi coordonarea intervenţiei dificile. 

Pompierii au încercat să salveze animale, însă din păcate doi câini legaţi în fânar nu au avut nicio scăpare, ei arzând de vii. Focul nu a fost lichidat nici la această oră. 

Atenţie, imagine care vă poate afecta emotional!!!

incendiu

„Pe fondul intensificarilor de vânt din ultimele ore, cand au ajuns pompierii fânarul ardea generalizat, fiind distruşi cei 7000 baloti de paie. Echipajele de pompieri actionează în continuare pentru lichidarea incendiului, după care vor stabili o cauză probabilă”, a anunţat ISU Galaţi. 

Vă recomandăm şi: 

Tragedie într-un sat din Vaslui. Doi copii mici lăsaţi nesupravegheaţi de părinţi au ars de vii într-un incediu

40.000 de kg de furaje au ars la o fermă din Puchenii Mari

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite