O biserică a ars ca o torţă. Lăcaşul de cult a luat foc de la sobele lăsate nesupravegheate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului FOTO botosaneanul.ro
Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului FOTO botosaneanul.ro

O biserică din judeţul Botoşani a ars aproape în totalitate, weekend-ul trecut. Incendiul a fost declanşat de la nişte sobe din interiorul lăcaşului de cult lăsate nesupravegheate.

Biserica din satul Tudor Vladimirescu, comuna Albeşti, judeţul Botoşani a ars ca o torţă în noaptea de sâmbătă spre duminică. Incendiul a fost anunţat aproape de miezul nopţii şi au intervenit pompieri de la Truşeşti şi Botoşani dar şi voluntarii din Albeşti. Focul cuprinsese deja pronaosul dar şi parte din acoperiş. 

S-a intervenit cu autospeciale cu apă şi spumă, totodată fiind scoase din Biserică toate obiectele de valoare din altar. În cele din urmă pompierii au reuşit să stingă incendiul. Din primele cercetări s-a ajuns la concluzia că de vină pentru producerea incendiului a fost jarul căzut din sobele bisericii. Acesta au fost aprinse de cu seară pentru a face căldură în Biserică pentru slujba de Duminică. 


 Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Cum explică o poliţistă faptul că nu poartă mască în timp ce discută cu oamenii. „Ei nu înţeleg ce le spun, iar eu nu-i aud”

Alte două victime ale incendiului de la Institutul „Matei Balş” au murit. Bilanţul deceselor ajunge la 14

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite