Tragedie într-un sat din Vaslui. Doi copii mici lăsaţi nesupravegheaţi de părinţi au ars de vii într-un incediu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu violent a cuprins luni după amiază o casă din localitatea Vasluiană Păltiniş, comuna Băceşti. Doi copii, unul de trei ani şi altul de un an şi opt luni, au fost descoperiţi în casă cu arsuri foarte grave.

UPDATE: Medicul coordonator SMURD a decis preluarea cu elicopterul doar a bebeluşului de un ani şi opt luni. În cazul copilului de trei ani, având în vedere starea critică în care se află medicii au decis transportarea lui pe cale terestră, cu un echipaj de terapie mobilă intensivă, către o clinică din Iaşi. 

Ştire iniţială: Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, copilul în vârstă de 3 ani are arsuri pe aproape toată suprafaţa corpului, în timp ce copilul de 1 an şi 8 luni prezintă arsuri pe aproape 13% din corp, la nivelul membrelor superioare şi inferioare, fiindu-i afectate şi căile respiratorii. 

Cei doi copiii au fost scoşi din incendiu de vecini, până la sosirea pompierilor. Sunt transportaţi la Vaslui de unde urmează a fi preluaţi de un elicopter SMURD şi transportaţi la Bucureşti.

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă intervin la faţa locului pentru lichidarea incendiului.

Din primele informaţii, cei doi copii au fost lăsaţi nesupravegheaţi în casă, cu focul aprins în sobă. Anchetatorii bănuiesc că incdendiul a izbucnit după ce jarul ar fi căzut din sobă pe covorul din apropiere.

Ştire în curs de actualizare. 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite