Hoţ prins de poliţişti în timp ce fura din incinta unei firme. Bărbatul a fost reţinut de oamenii legii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 32 de ani din Galaţi s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat şi cel mai probabil va fi arestat preventiv, după ce a fost surprins de poliţişti pe când subtiliza banii dintr-un portofel ce se afla pe un birou din incinta unei societăţi comerciale.

Pe 13 martie, poliţiştii Secţiei 1 din Galaţi au fost sesizaţi de un angajat al unei societăţi comerciale situate pe strada I.L. Caragiale despre faptul că, în timp ce se afla în interiorul punctului de lucru, a observat o persoană care, profitând de faptul că uşa de acces a imobilului era neasigurată, a pătruns fără drept în incinta acestuia.

”Poliţiştii au depistat persoana în interiorul societăţii comerciale şi au stabilit că este vorba de un bărbat de 32 ani din Galaţi. Asupra acestuia a fost găsită suma de 2.450 lei, bani sustraşi dintr-un portofel ce se afla pe un birou”, au precizat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit persoanei păgubite. Cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Bărbatul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite