Gestul nebunesc al unui bărbat: şi-a violat bunica, apoi a dat foc la casă

0
0
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Un bărbat de 32 de ani a fost arestat pentru viol şi tentativă la distrugere, fiind acuzat că şi-a constrâns bunica să întreţină relaţii sexuale cu el, după care a dat foc la corpul de casă în care locuieşte.

Comunitatea din satul gălăţean Odaia Manolache, comuna Vânători, Galaţi, a fost zguduită de un gest de neexplicat comis recent de un localnic. Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, şi-a forţat bunica să întreţină relaţii sexuale cu el şi imediat după aceea a dat foc la corpul de casă în care locuieşte.

”La data de 24.05.2022, în jurul orei 15,00, inculpatul, în timp ce se afla la domiciliul său, prin constrângerea fizică a persoanei vătămate, a săvârşit o faptă de viol asimilat, prevăzută de art. 218 alin. (2) şi (3) din Codul penal. Imediat după aceasta, inculpatul a încercat să incendieze corpul de casă în care locuieşte, de altfel amplasat în aceeaşi curte cu imobilul în care locuieşte persoana vătămată”, au stabilit anchetatorii.

Pe 26 mai, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi au cerut arestarea preventivă a bărbatului pentru viol şi tentativă la distrugere. 

Cererea a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili motivele care l-au determinat pe tânăr să comită faptele.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Fetiţă de 14 ani violată de patru bărbaţi. Agresorii sexuali au filmat violul şi au postat imaginile pe reţelele de socializare

Fată violată de un recidivist cu tupeu de interlop. Cum a reuşit să o determine să îi facă şi cumpărăturile

Mai multe - Galaţi

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite