GALERIE FOTO/VIDEO Gunoaiele fac legea pe malul Dunării, la plaja Vacanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Malul Dunării, în dreptul plajei Vacanţa, este în continuare sufocat de gunoaiele aduse de râul Siret. După ce autorităţile locale s-au întrunit în luna iulie, chiar în locul respectiv, pentru a lua măsurile necesare, peisajul nu s-a schimbat deloc.

<!--[if gte mso 10]>

Buştenii, sticlele de plastic, resturile menajere sau chiar articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte se găsesc şi la ora actuală pe malul Dunării, în dreptul plajei Vacanţa. Toate aceste gunoaie au ajuns la Galaţi aduse de râul Siret.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA VIDEO

„Cadoul”, aşa cum l-au numit reprezentanţii autorităţilor locale, provine din judeţele din nordul moldovei, prin care curge râul Siret. Cu ocazia întrunirii care a avut loc chiar pe malul apei, în data de 28 iulie, reprezentanţii instituţiilor împuternicite să ia măsuri au spus că problema va fi rezolvată în cel mai scurt timp posibil. Astăzi, gunoaiele sunt la locul lor, iar malul arată la fel de rău.

GALERIE FOTO

„Atunci s-au făcut o serie de afirmaţii cum că ar fi poluare. Nu era vorba despre aşa ceva. Acum vom trimite pe cineva în zonă să evaluăm situaţia. Cine este proprietarul acelei zone va fi obligat să plătească”, spune Mihai Turcu, directorul Gărzii de Mediu Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite