GALERIE FOTO Preţuri mici şi înghesuială la Târgul de toamnă de la Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gălăţenii s-au grăbit să ajungă încă din zori în Piaţa Centrală atraşi de oferta bogată de legume şi fructe, dar şi de produse de panificaţie şi patiserie.Meşterii populari au profitat şi ei de eveniment pentru a-şi expune spre vânzare obiectele, în timp ce soliştii de muzică populară au întregit atmosfera de sărbătoare.

Vezi aici galeria foto:

Târgul de toamnă

Interes mare din partea producătorilor agricoli şi agenţilor economici pentru Târgul de toamnă din acest an.

Peste 100 de fermieri, meşteri populari şi agenţi economici şi-au expus produsele la standurile organizate în Piaţa Centrală din Galaţi la a IX-a ediţie a târgului.

Interesul gălăţenilor pentru eveniment este foarte mare, dovadă că încă de dimineaţă mii de gălăţeni s-au înghesuit la standurile cu produce vândute la preţuri de producător.

Au cumpărat mai ieftin legume, fructe, peşte,i produse din carne, vin, bere, produse de patiserie şi cofetărie, produse lactate şi de panificaţie.

Cu toate că dimineaţă era destul de frig, gălăţenii nu au rezistat tentaţiei de a gusta mititeii sfârâind pe grătare şi a-şi potoli setea cu bere, în acordurile melodiilor interpretate de fanfara şi soliştii de muzică populară de la Centrul Cultural "Dunărea de Jos".

Târgul de toamnă se va desfăşura timp de trei zile, în perioada 1-3 octombrie.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite