GALERIE FOTO Pescarii gălăţeni s-au înghesuit pe Faleza Dunării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nu, nu este un concurs de pescuit. Foto Marius Mototolea
Nu, nu este un concurs de pescuit. Foto Marius Mototolea

Sute de undiţari împătimiţi au ocupat malul fluviului, "umăr lângă umăr", pe o lungime de cel puţin un kilometru, sâmbătă după-amiază.

Înarmaţi cu clasicele undiţe cu plumb şi plută, scaunel pliant, cutie cu râme şi evident cutie cu bere, s-au bucurat de vremea frumoasă şi de revărsarea apelor fluviului până la marginea aleii de promenadă.

Apa mică şi liniştită, care a acoperit malul de jos, s-a dovedit plină de peştişori nu mai mari de-o palmă.

„Nu sunt capturi impresionante, dar de-o saramură pentru masa de seară, tot am prins. Oricum, m-am simţit nemaipomenit aici în soare, la aer curat, după atâta iarnă. Chiar îmi era tare dor!”, a declarat Marcel Chelaru, unul dintre pescari.

Mulţi dintre gălăţenii care au ieşit să se plimbe pe Faleză au crezut că municipalitatea a organizat un concurs de pescuit astfel explicându-se numărul record de undiţe aliniate de-a lungul malului Dunării.

„Locuiesc în apropiere de Faleză, în Ţiglina I şi acesta este locul meu favorit de plimbare. Credeţi-mă că n-am văzut niciodată atâţia pescari. Pur şi simplu s-au înghesuit, sunt unul lângă altul şi e o privelişte deosebită”, a spus Otilia Renea

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite