Galaţiul găzduieşte din 3 aprilie Campionatul Mondial de hochei. Programul meciurilor şi preţul biletelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile din Galaţi au intrat în febra Campionatului Mondial de Hochei, Divizia a II-a, grupa A. Competiţia va debuta pe 3 aprilie 2017 şi va reuni la start şase echipe naţionale: Australia, Belgia, Spania, Islanda, Serbia şi România.

Galaţiul găzduieşte din nou, după 38 de ani, un turneu final la un campionat mondial de hochei pe gheaţă. Precedentul turneu a avut loc în 1979 şi a fost prima competiţie majoră găzduită de pe atunci recent construitul patinoar artificial „Dunărea” din Galaţi.

Competiţia (contând pentru Divizia a II-a, Grupa A a Campionatului Mondial de hochei pe gheaţă) va avea loc în perioada 3-9 aprilie 2017, la start fiind aliniate şase echipe naţionale: Australia, Belgia, Spania, Islanda, Serbia şi România.

Aşa cum este de aşteptat naţional României vizează promovarea în Divizia I mondială, Grupa B, de unde a retrogradat acum doi ani, după o serie de meciuri de-a dreptul dramatice.

Organizatorii grupei de Campionat Mondial au stabilit preţurile tichetelor de acces la meciuri. Pentru meciurile din timpul zilei, în care nu va evolua echipa României, biletele vor costa 10 lei pentru adulţi şi 5 lei pentru copii.

La meciurile României preţul unui bilet de intrare va fi de 20 de lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii. Pentru cei care doresc să asiste la toate cele 15 meciuri ale turneului, organizatorii au scos la vânzare şi abonamente ce vor costa 100 lei. Vor fi şi bilete pentru tribuna VIP ce vor costa 25 lei/meci.

Biletele au fost deja puse în vânzare şi se pot achiziţiona de pe site-ul bilete.ro, sau de la Patinoarul Dunărea.

Mai este de spus şi că municipalitatea gălăţeană a făcut eforturi pentru a aduce patinoarul artificial la o stare acceptabilă. S-au făcut renovări la vestiare, ăn holurile de acces şi la tribune, iar instalaţia de gheaţă a fost şi ea verificată şi reparată.

Programul meciurilor

Mondialul de la Patinoarul „Dunărea” va debuta luni, 3 aprilie, de la ora 13.00, cu jocul dintre Australia şi Serbia. În al doilea meci al primei zile, de la ora 16.30, Spania va juca cu Islanda. România va juca primul meci de la Mondial cu Belgia, de la ora 20.00.

A doua zi marţi, 4 aprilie, România va juca, în ultimul meci al zilei, de la ora 20.00, cu echipa Serbiei. În celelalte meciuri ale zilei Islanda va juca cu Australia, de la ora 13.00, iar Spania va întâlni Belgia, de la ora 16.30.

După o zi de pauză joi, 6 aprilie, România va întâlni Islanda, în ultimul meci al zilei, de la ora 20.00. Belgia şi Serbia vor deschide ziua de hochei, de la ora 13.0, iar al doilea meci al zilei se va disputa între Spania şi Australia, începând cu ora 16.30.

Vineri, 7 aprilie, România va juca cu Australia, ce începere de la ora 20.00, în ultimul meci al zilei, Serbia şi Spania se vor întâlni în primul meci al zilei, de la ora 13.00, iar Islanda şi Belgia vor juca, începând cu ora 16.30, în al doilea meci al zilei.

În ultima zi a turneului, duminică, 9 aprilie, România va juca, de la ora 20.00, cu Spania, ultimul meci al zilei, Belgia şi Australia vor juca în primul meci, de la ora 13.00, iar Spania şi Islanda se vor întâlni în al doilea meci al ultimei zile, începând cu ora 16.30.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite