Furturi din mașini, pe bandă rulantă, într-un oraș din România. Un suspect a fost reținut VIDEO

0
Publicat:

Mai multe furturi din mașini au fost reclamate în orașul Tecuci, județul Galați. Ultima spargere a apărut pe camerele de supraveghere, iar polițiștii s-au autosesizat. Un suspect a fost reținut.  

sursa video: Munikipiul Tecuci/FB

În imaginile apărute online se observă două persoane care pătrund în interiorul unui autovehicul parcat pe o stradă din municipiul Tecuci, care nu are portierele asigurate. Ulterior, cei doi încearcă portierele de la alte autoturisme parcate pe aceeași stradă. 

Polițiștii din cadrul Poliției Tecuci s-au sesizat din oficiu și au efectuat verificări în acest sens, stabilind că imaginile video au fost surprinse de o cameră de supraveghere pe strada Aleea Căpitan Gheorghe Decuseară.

„În ultimele două săptămâni, au fost înregistrate șase dosare penale pentru infracțiunea de furt calificat, în urma plângerilor depuse de către cetățeni, care au constatat că din interiorul autovehiculelor pe care le dețin și care se aflau parcate în zona industrială a orașului Tecuci, le-ar fi fost sustrase mai multe bunuri de către persoane necunoscute, în cursul nopții”, a  transmis Poliția Galați.

Un suspect a fost reținut FOTO: Arhivă, Adevărul
Un suspect a fost reținut FOTO: Arhivă, Adevărul

În urma activităților investigative și de cercetare efectuate, pe 23 februarie 2024, a fost identificată o persoană bănuită de comiterea acestor fapte. Este vorba despre un bărbat, de 41 de ani, reținut pentru 24 de ore, într-o altă cauză penală, în care sunt efectuate cercetări pentru infracțiunea de tâlhărie calificată.

„Cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului, de 41 de ani, precum și pentru identificarea și depistarea celei de-a doua persoane care apare în imagini”, a precizat IPJ Galați.

A rămas fără telefon și cardul bancar

Tot în Tecuci, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat, de 54 ani, cu privire la faptul că două persoane necunoscute i-au sustras, prin violență, un telefon mobil și un card bancar.

Polițiștii au identificat și depistat persoanele bănuite de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Este vorba despre doi bărbați, de 19 ani și 41 de ani, din județul Galați.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite