Fost campion naţional şi fotbalist de Liga Campionilor, convertit în frizer. Salonul său de tuns este foarte căutat în Galaţi

0
0
Sursa arhiva personală
Sursa arhiva personală

Fostbalistul Silviu Ilie, campion al României şi participant cu Oţelul în Liga Campionilor, şi-a schimbat radical meseria. A devenit frizer, şi-a deschis un salon de tuns „Barber by Silviu Ilie“ şi declară că îi place ceea ce face. A urmat chiar şi cursurile de frizerie ale unei şcoli din Galaţi.

Clienţii care vin la tuns îl cunosc, dar sunt şi persoane care se programează doar ca să îl cunoască. Printre clienţi sunt chiar şi foştii colegi de la Oţelul Galaţi.

„M-am gândit să am o activitate. În domeniul fotbal nu mi-am găsit locul în ultima perioada din cauza conducerilor care nu susţin implicarea foştilor sportivii.  Am vrut să încerc ceva nou. Eu deţineam un salon de înfrumuseţare de mult timp şi acum m-am implicat personal în propria afacere”, povesteşte Silviu Ilie.

Fostul campion recunoaşte că „trecerea nu a fost uşoară”, însă consideră că în viaţă trebuie să înveţi să te adaptezi. A făcut un curs de frizerie la o „academie“ şi acum este încântat de ceea ce face.

„Vă daţi seama că trecerea nu este una uşoară, dar în viaţă apar tot felul de schimbări şi trebuie să ne adaptăm. Avem salonul de mai mulţi ani şi voiam un program flexibil pentru mine şi familia mea. Am făcut două luni curs de frizerie la o academie din Galaţi. Sunt de abia la început. Cei care vin la tuns deja mă cunosc, dar au fost şi clienţi care s-au programat la tuns doar ca să ma şi cunoască”, spune Silviu Ilie, fostul căpitan de la ”Oţelul Galaţi”. 

silviu

Sursa: Arhivă Personală

Pe la salonul său de frizerie au trecut chiar şi foştii săi colegi, alături de care a scris istorie în 2011, cu Oţelul. Ultimul care s-a programat la tuns este Samuel Cojoc. 

„Avem un grup de Whatsapp şi acolo ne scriem zilnic. Acum patru zile m-a sunat Cojoc şi m-a rugat să-i fac o programare. Vrea să-l tund. Colegii de la Oţelul m-au felicitat şi mi-au urat succes”, spune Silviu Ilie. 

silviu

Sursa: Arhivă Personală

Despre viitorul fotbalului românesc, fostul elev al lui Dorinel Munteanu crede că nu se întrevede nimic bun, deoarece nu se mai investeşte.

„Viitorul fotbalului românesc, cum să-l văd? Cum a fost şi până acum. Nimic schimbat în bine, fără performanţe pentru că nu se mai investeşte. Formarea noilor generaţi de fotbalişti nu mai există”, afirmă Silviu Ilie.

Silviu Ilie s-a născut pe 27 iunie 1988 şi a debutat pentru Oţelul Galaţi în Liga I pe 19 noiembrie 2005 într-un meci pierdut împotriva echipei FC Timişoara.  A obţinut în 2011 cu Oţelul Galaţi titlul de campion al României. A evoluat în 29 de partide în acel sezon şi a reuşit să marcheze două goluri esenţiale pentru câştigarea campionatului.

Silviu Ilie a făcut pasul spre Naţionala mare pe 17 noiembrie 2010, într-o partidă cu Italia. A continuat cu încă două prezenţe, la partidele cu Ucraina şi Cipru.Fostul elev al lui Dorinel Munteanu a strâns 120 de partide în Liga 1 şi a făcut parte din formaţia care evolua în Liga Campionilor, contra unor echipe precum Benfica Lisabona, Manchester United şi Basel, în sezonul 2011-2012.

Vă recomandăm şi: 

 

Marca Oţelul Galaţi, palmaresul şi trofeele fostei campioane, vândute la licitaţie pentru o sumă ridicolă

 

Fostele glorii ale fotbalului gălăţean se înfruntă pe gazon într-un turneu de tradiţie. Ce nume mari vor juca

Galaţi


Ultimele știri
Cele mai citite