Focuri de armă în mijlocul străzii: un bărbat a fost împuşcat de mai mulţi indivizi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma răfuielii un bărbat a fost împuşcat de mai multe ori cu gloanţe de cauciuc. Scandalul a început pe terasa unui bar şi a continuat în stradă unde s-a şi tras cu pistolul. Atacatorii au fost identificaţi însă sunt de negăsit.

Ţipete, focuri de armă şi sânge. De asta au avut parte, duminică seara, clineţii unui bar din zona General. Marian Mândrescu, în vârstă de 30 de ani, a fost împuşcat de către mai mulţi indivizi, chiar în mijlocul străzii, după ce a avut un conflict cu aceştia. Bărbatul s-a ales cu trei gloanţe în spate şi în burtă. Acesta nu ştie motivul pentru care au tras asupra lui, însă spune că atacatorii au venit special pentru asta.
 
„Eram într-un bar şi au venit nişte băieţi şi m-au împuşcat. M-au căutat şi m-au găsit acolo. Sunt mai şmecheri aşa de felul lor. Au venit tocmai din centru pentru a mă împuşca. Eu am văzut vreo patru – cinci inşi. Eram prieteni, până ieri. Nu ştiu de ce au tras cu pistolul. Nu am mai avut probleme cu ei. Astăzi mă hotărăsc dacă depun plângere împotriva lor”, spune Marian Măndrescu, bărbatul împuşcat.

Martorii spun că victima s-a târât cu ultimele puteri până pe trotuar, după care a fost chemată salvarea.

„Se află internat în spital un domn a cărui petrecere a fost tulburată de focuri de pistol. Moda conflictului de la Cogealac s-a răspândit. Nu vrea să spună ce, cum. Probabil că aşteaptă să regleze conturile. Dacă nu are pistol, un ciomag este cea mai bună reclamă a României, mult mai bună decât frunza. Avem ciomag de două milioane”, spune Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.

Patroana şi angajaţii barului spun că cei implicaţi în scandal sunt clienţi vechi şi că nu e prima dată când asistă la astfel de răfuieli.

„Totul s-a întâmplat chiar aici în faţă. Sunt clienţi vechi cei care s-au certat. S-au tras şi câteva focuri de armă, pe trecerea de pietoni. Ceilalţi s-au urcat în maşină şi au plecat în viteză. Mai aveau puţin şi-l loveau pe soţul meu cu maşina”, spune Irinca Avram, patroana barului.

Vinovaţii sunt liberi

În momentul de faţă nu a fost prins niciunul dintre cei implicaţi în altercaţie.

„În urma unui conflict spontan, şase persoane au folosit un pistol cu gloanţe de cauciuc. S-au tras mai multe focuri de armă. Toţi cei implicaţi au fost identificaţi, însă niciun nu este de găsit. Poliţiştii fac cercetări în continuare”, spune Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al Inspectoratuli de Poliţie Judeţean.

CITEŞTE ŞI

O fată de numai 13 ani a fost violată de trei derbedei

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite