Focuri de armă în centrul Galaţiului. Un individ a tras cu pistolul asupra unui grup de persoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alertă printre poliţiştii gălăţeni, după ce la intersecţia străzilor George Coşbuc cu Tecuci au fost trase, în jurul orei 11.00, mai multe focuri de armă. Atacatorii au fost reţinuţi după o acţiune în forţă a Poliţiei.

Sirenele poliţiei şi Jandarmeriei au răsunat pe străzile oraşului, după ce un individ a deschis focul asupra altor persoane aflate pe stradă, întocmai ca-n filmele cu mafioţi. Incidentul s-a produs la intersecţia străzilor George Coşbuc cu Tecuci, în jurul orei 11.00. 

CITEŞTE ŞI

Focuri de armă în mijlocul străzii: un bărbat a fost împuşcat de mai mulţi indivizi

VIDEO/Biblia interlopilor: violenţe fără vărsare de sânge, amantele sunt necesare şi respectul pentru mamă

Agresorul se afla într-un autoturism Volkswagen care circula pe bulevardul George Coşbuc, pe sensul de mers către Palatul Justiţiei. Maşina a oprit la semafor, moment în care cel de la volan a scos pistolul şi a tras asupra unor persoane aflate pe trotuar, printre care se afla şi Emil Mocanu, patronul unui magazin de arme şi muniţii din apropiere.

Sunt indicii că principala ţintă a atacului era chiar Mocanu. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită grav de focurile de armă.

La scurt timp după atac, suspectul a fost prins de către poliţişti, iar în momentul de faţă este reţinut şi cercetat la Secţia 2 de Poliţie.

Vom reveni cu amănunte.

Citeşte şi:

Spargere în plin centrul Aradului la un bar care se afla încă în renovare

Polițiștii arădeni îi caută în continuare pe hoții de la casa de schimb valutar

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite