Festival de datini şi obiceiuri, duminică, la Galaţi. Sunt prezenţi 250 de artişti din cinci judeţe şi trei ţări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima parte a festivalului se va desfăşura începând cu ora 12.30 pe esplanada din faţa Catedralei Episcopale „Sf Ierarh Nicolae şi Sf Apostol Andrei”, un spectacol mai amplu urmând să fie susţinut începând cu ora 14.00 la Muzeul Istoriei, Culturii şi Spiritualităţii Creştine la Dunărea de Jos.

Duminică va avea loc cea de a 26-a ediţie a Festivalului de Datini şi Obiceiuri de Crăciun şi Anul Nou „Tudor Pamfile”, care va reuni la Galaţi peste 250 de rapsozi populari de toate vârstele din  Galaţi, Vrancea, Buzău, Brăila şi Tulcea, dar şi ansambluri folclorice din Moldova şi Ucraina.

Festivalul de Datini şi Obiceiuri de Crăciun şi Anul Nou „Tudor Pamfile” este organizat de Consiliul Judeţean prin Centrul Cultural Dunărea de Jos, în parteneriat cu Arhiepiscopia Dunării de Jos.

Intrarea publicului este liberă, atât la evenimentele de pe esplanada din faţa Catedralei Episcopale „Sf Ierarh Nicolae şi Sf Apostol Andrei”, cât şi la spectacolul susţinut începând cu ora 14.00 la Muzeul Istoriei, Culturii şi Spiritualităţii Creştine la Dunărea de Jos.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite