Expoziţie de pictură în foaierul Teatrului Dramatic „Fani Tardini” pe durata Festivalului Naţional de Comedie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul este organizat de Teatrul Dramatic „Fani Tardini”, în parteneriat cu Facultatea de Arte–Secţia Pictură de Şevalet a Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi.

Expoziţia, amenajată în Foaierul Sălii Mari de Spectacole, cuprinde căutări şi tematici variate ale studenţilor Facultăţii de Arte din Galaţi în domeniul de atelier şi nu numai.

Lucrările propun o abordare tematică variată, de la figurativ la abstract, prin titluri ce lasă un semn de întrebare şi, totodată, un răspuns original asupra societăţii contemporane.

Expozanţii Alexandru Gavrilă, Daniela Oană Buliga, Diana Hrabanov, Doiniţa Caraua, Gabriel Istrate, Iulia Costescu, Diana Păunescu, Marian Prundea şi Marinela Simiraş Brăgău vă invită să le descoperiţi creaţia artistică pe toată perioada Festivalului Naţional de Comedie. Curatori: Florin Toma şi Şerban Tudor.

Festivalul Naţional de Comedie, ajuns la cea de-a XXXI-a ediţie, se desfăşoară la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” din Galaţi în perioada 4-13 octombrie 2019. Programul complet al Festivalului poate fi consultat pe pagina teatrului-gazdă: http://www.fanitardini.ro/editii-festival/2019/.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite