Elevii din Galaţi, păsuiţi până pe 25 aprilie pentru a obţine abonamentele subvenţionate de Primărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania de transport public a anunţat că până la termenul menţionat elevii au posibilitatea să circule gratuit pe baza abonamentelor valabile până la 31 martie 2019.

Societatea Transurb SA Galaţi a anunţat că elevii care beneficiază de reduceri la transportul public în comun conform HCL 110/28.03.2019, pot circula cu mijloacele de transport public local de călători până la data de 25 aprilie 2019 în baza vechiului abonament de călătorie, valabil până la data de 31 martie.

Condiţilei de călătorie sunt:  să deţină la momentul călătoriei abonamentul valabil până la data de 31 martie 2019 şi să îl prezinte echipelor de control la solicitarea acestora; până la data de 25 aprilie să achiziţioneze noul abonament de călătorie, valabil pentru perioada aprilie-august.

„Precizăm că aceste demersuri sunt efectuate pentru a veni în întâmpinarea şi sprijinul elevilor care încă nu au reuşit să intre în posesia abonamentelor de călătorie, valabile pentru perioada aprilie-august 2019, eliberate prin intermediul tabelelor întocmite de unităţile şcolare din care fac parte”, a precizat Transurb SA Galaţi.

Abonamentul pentru elevi costă doar un leu, aceştia făcând parte dintre categoriile de persoane ce pot beneficia, la cerere, de abonamente pentru transport urban cu reducere de 98% (pentru o singură linie). 

Ceilalţi beneficiari ai acestei facilităţi sunt. persoanele fără venituri cu vârsta peste 65 ani şi  pensionarii care cumulează venituri din pensie de până la 2.080 lei brut/lună;  studenţii înmatriculaţi la forma de învăţământ cu frecvenţă, în instituţiile de învăţământ superior acreditate, în vârstă de până la 26 ani, din municipiul Galaţi; şomerii indemnizaţi şi somerii neindemnizaţi.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite